Lokum İnternet

24 Ocak 2012 Salı

print this page
send email
Türk Telekom Türkiye'de internetsiz ev bırakmamak için kampanya üstüne kampanya yapıyor.Yeni kampanyalardan birisi ise Lokum oldu.Bu kampanyaya göre ADSL abonesi olmayan Türk Telekom kullanıcısı iseniz  herhangi bir taahhüt vermeden internet erişiminiz ücretsiz olarak aktif hale getirilecek, ücretsiz tak-çalıştır modem verilecek ve güncel ve zengin içerikli Türk Telekom Lokum internet sitesine ücretsiz olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Kulağa gayet hoş geliyor demi?Ama birçok kullanan şu anda rahatsız.Ben kullanmadığım için konu hakkında bilgilendirme yapamıyacağım.Ama size Lokum İnternet'in özelliklerini anlatacağım.


Türk Telekom lokum hizmeti ile ADSL abonesi olmayan Türk Telekom abonesi iseniz, Bu hizmetten faydalanmak için Türk Telekom telefon abonesi olmanız yeterli.Herhangi bir taahhüt altına girmeden, sözleşme imzalamadan, aylık ek ücret ve herhangi bir modem ücreti veya bağlantı ücreti ödemeden bu üründen faydalanabilirsiniz. Sadece modem teslim tutanağı imzalamanız gerekmektedir.

İnternetin sınırsız dünyasına adım atmak isterseniz Lokum sitesi üzerinden Türk Telekom sınırsız saatlik internet paketini 1TL ‘ye, günlük sınırsız internet paketini ise 2TL’ye satın alabileceksiniz.Siz de Türk Telekom ofis ve bayilerine giderek ya da 0 800 5000500 nolu ücretsiz numarayı arayarak kolaylıkla başvurabilirsiniz. Ücretsiz modemi Türk Telekom Ofis ve Bayilerine başvurarak elden teslim alabilir, 0 800 5000500 nolu ücretsiz numara ile başvurularda ise kurye ile teslim alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder