MALZEMELER
500 gr dana kuşbaşı
1 dilimlenmiş soğan
100 gr dilimlenmiş mantar
3  adet dilimlenmiş havuç
400 gr et suyu
baharat
5 adet patates
100 gr  un
1/4 çay kaşığı kabartma tozu
biraz su
50 gr tereyağı ya da  margarin
HAZIRLANIŞI
Soğanı, mantarı, havuçları, eti bir tencereye koyun. Et suyunu ve baharatı  ekleyin. 1,5 saat orta ısıda bir fırında pişirin. Önceden soyulmuş ve  dilimlenmiş patatesleri katın. 20 dakika daha pişirin. Diğer yanda unu, yağı,  suyu ve kabartma tozunu karıştırarak hamurunu hazırlayın. Hamuru açarak güvecin  ağzını kapatacak biçime getirin ve etli karışımın üstüne örtün, 40 dakika
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
 



 
0 yorum:
Yorum Gönder